Leie hytte?

Ønsker dere å leie speiderhuset på Vestgrensa eller speiderhytta Baden?

Longship har et speiderhus på Vestgrensa 15 og en speiderhytte i Maridalen. Vi vil gjerne at dere leier det av oss. Fyll gjerne ut skjemaet under om du ønsker å reservere Baden eller Vestgrensa. Alternativt er det bare å ta kontakt med hyttefuten:

Hyttefut: Erik Korme
Epostadresse: ekko@longship.org
Telefonnummer: 976 12 607 

Speiderhytta Baden:

Speiderhytta Baden ligger i Maridalen, inn mot Sørbråten, ikke langt fra Snippen stasjon. På Baden er det ca. 10-15 sengeplasser tilsammen i hytte og uthus, begge deler er elektrisk oppvarmet. Hytta har innlagt strøm og varmt vann, utedo, komfyr og kjøleskap. 500m gange på skogsbilvei fra parkeringsplass og 15 min gange fra buss og tog. Gode tur- og skimuligheter.

Priser for leie av Baden
  Speidere Ikke-speidere
Pris per person per natt 70,- 85,-
Minimumpris per helg 450,- 700,-

Skjema for å reservere hytta finner du her: Skjema for reservasjon av speiderhytta Baden

Speiderhuset på Vestgrensa:

Speiderhuset på Vestgrensa er enkelt tilgjengelig med t-bane, fem minutter fra Forskningsparken og Ullevål Stadion. Det er noen parkeringsplasser på tomta. Det er godt med plass på hytta, men vi har dessverre ikke madrasser for tiden. Om man tar med seg liggeunderlag eller lignende, så funker det fint å overnatte. Ellers er det forholdsvis enkle fasiliteter. Hytta har ålreit utstyrt kjøkken (komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker), to doer, men ingen dusj. Innlagt vann og strøm, men ikke internett. Vi har tønnegrill ute. Elektrisk oppvarming innendørs.

Vestgrensa er velegnet som møtelokale, eller for overnatting ved besøk i Oslo.

Ta kontakt for priser. Vi har gunstige priser for speidere og andre foreninger/grupper.