Nyheter

Her finner du nytt fra gruppa vår.


Longship feiret bursdag

Longship feiret bursdag

Publisert: 29.11.14

Den 16. november hadde Longship bursdag og noen dager på overtid ble dagen feiret i Bakkehaugen menighetshus. Som seg hør og bør var det underholdning, opptagelse samt det årvisse og svært populære lysbildeshowet "Året i bilder".


Longshipdag 2014

Longshipdag 2014

Publisert: 10.06.14

4.juni feiret Longship sin egen bursdag. Et stort antall fremmøtte ulvunger, speidere og foreldre grillet og koste seg. De mest kompetitive forsøkte seg på livlinekast og tautrekking. Opptagelse fikk vi også med oss. God sommer!


St.Georgsdag i flott vårvær

St.Georgsdag i flott vårvær

Publisert: 23.04.14

Tradisjonen tro ble St. Georgsdagen markert med arrangement ved Nedre Blanksjø. Ulvunger, speidere, rovere, ledere og foresatte var samlet for å fornye speiderløftet. Noen fikk også avsagt speiderløftet to ganger, da de like før var tatt opp i flokk eller tropp. En særlig takk til meteorologisk institutt for strålende vær!


Longship deltok på julegrantenning

Publisert: 02.12.13

Speiderbevegelsen har vært stolt leverandør av svidd grillmat i over hundre år. Ved tenningen av årets julegran på Damplassen, viste Longship at vi fremdeles kan kunsten. Nygrillede hamburgere og pølser ble fordelt til sultne tilstedeværende. Vi ser nå frem til en fin adventstid som begynner med troppstur til Nordhue neste helg!


Longship feiret 85-års dag

Longship feiret 85-års dag

Publisert: 24.11.13

85 år og en dag etter at 41. Oslo ble stiftet, feiret gruppen som etter diverse fisjoner ble hetende Longship Group 41. Oslo Ullevål årsfest. Flokken og troppen med foresatte deltok på et flott arrangement i Bakkehaugen menighetshus. Foruten opptagelse i begge enheter, fikk vi den årvisse flotte fremførelsen av Mowgli på rådsklippen. Kvelden ble rundet av med en forrykende multimedia-lysbildefremvisning fra året som gikk.